Rockmill, Florida Rider: Calamansi
Styl: Florida IPA with calamansi
Kolor: Słomkowy, mętny.
Piana: Biała, dosyć obfita, dosyć gęsta, średnio trwała.
Aromat: Średnio wysoka chmielowość, kojarząca się z cytrynami, pomarańczami, marakują. Średnia kwaśność mlekowa. Niski zbożowy słód.
Smak: Średnio wysoki chmiel (cytryna, pomarańcza, marakuja). Średnia kwaśność mlekowa. Niska zbożowa słodowość. Goryczka średnio niska, krótka. Balans gorzko-kwaśny.
Odczucie w ustach: Treściwość średnia, wysycenie średnio niskie.
Ogółem: Dobre.
Data degustacji: 2018
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Dziki Wschód, SAA
24 mar 2024
- Erl-Brau, Helles Bockerl
24 mar 2024
- Trzech Kumpli, Wędzony Porter Bałtycki
24 mar 2024
- Gościszewo, Rzemiecha
24 mar 2024
- Schneeeule, Hot Irmi
24 mar 2024
- Lemke, Berliner Eiche
23 mar 2024
- Dortmunder Actien-Brauerei, DAB Original
7 mar 2024
- Erl-Brau, Erlkonig Festbier
7 mar 2024
- Leikeim, Steinbier
6 mar 2024
- Erl-Brau, Erlkonig Dunkle Weisse
6 mar 2024
- Dziki Wschód, SAA
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl - Dekalog fermentacji piwa domowego
- Damian - Dekalog fermentacji piwa domowego
- BeerFreak.pl - Startery drożdżowe – kompendium
- Marek - Startery drożdżowe – kompendium
- Jakub K - Toer de Geuze – przewodnik i relacja