Pracownia Piwa, Lab 28
Styl: Wild Orange Wheat
Aromat: Średnio wysoka dzikość: stajnia, winogrono, owoce. Średnio wysoka pomarańcza. Niski zbożowy słód.
Smak: Średnio wysoka dzikość: stajnia, winogrona, owoce. Średnio wysoka pomarańcza. Niski zbożowy słód. Średnio niska kwaśność mlekowa. Goryczka niska, taninowa. Balans kwaśny, wytrawny.
Odczucie w ustach: Treściwość średnio niska. Wysycenie średnie. Dosyć wyraźnie ściągające.
Ogółem: Bardzo dobre.
Data degustacji: 2019
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Wychwood, Firecatcher
3 mar 2022
- Funky Fluid, Silvery
20 lut 2022
- Wagabunda, ? #03
20 lut 2022
- Artezan, Wenus
18 lut 2022
- Thornbridge, Melba
16 lut 2022
- Thornbridge, Lukas
16 lut 2022
- Monsters, Sour Ni
16 lut 2022
- Maltgarden, Guys From Green Street
16 lut 2022
- Pracownia Piwa, Lab 28
16 lut 2022
- Ziemia Obiecana, Nie Graj Szefa
16 lut 2022
- Wychwood, Firecatcher
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl - Warzenie piw kwaśnych. Część 2: Zakwaszanie.
- Miodowy - Warzenie piw kwaśnych. Część 2: Zakwaszanie.
- BeerFreak.pl - Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- Joosto - Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- BeerFreak.pl - Infekcje piwa, czyli mityczny tlenowiec