Monsters, Sour Ni
Styl: Sour Ale z marakują
Barwa: Żółte, mętne.
Piana: Biała, o poniżej przeciętnej obfitości, gęstości i trwałości.
Aromat: Wysoka, bardzo naturalna i przyjemna marakuja. Średnio niski zbożowy słód. Średnia kwaśność kwasu mlekowego.
Smak: Wysoka, przyjemna marakuja. Średnia kwaśność mlekowa bardzo dobrej jakości. Niski zbożowy słód. Goryczka niska. Balans kwaśny.
Odczucie w ustach: Treściwość średnio niska. Wysycenie wysokie. Lekko ściągające.
Ogółem: Świetne, aromat marakui powala.
Data degustacji: 2019
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Wychwood, Firecatcher
3 mar 2022
- Funky Fluid, Silvery
20 lut 2022
- Wagabunda, ? #03
20 lut 2022
- Artezan, Wenus
18 lut 2022
- Thornbridge, Melba
16 lut 2022
- Thornbridge, Lukas
16 lut 2022
- Monsters, Sour Ni
16 lut 2022
- Maltgarden, Guys From Green Street
16 lut 2022
- Pracownia Piwa, Lab 28
16 lut 2022
- Ziemia Obiecana, Nie Graj Szefa
16 lut 2022
- Wychwood, Firecatcher
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl - Warzenie piw kwaśnych. Część 2: Zakwaszanie.
- Miodowy - Warzenie piw kwaśnych. Część 2: Zakwaszanie.
- BeerFreak.pl - Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- Joosto - Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- BeerFreak.pl - Infekcje piwa, czyli mityczny tlenowiec