Fourpure, Sugar Skull
Styl: Mexican Chocolate Porter
Kolor: Ciemny brąz, nieprzejrzyste.
Aromat: Średnio wysoka gorzka czekolada, kakao. Lekka wanilia i papryczka chilli.
Smak: Średnia gorzka czekolada i kakao. Niska wanilia. Pieczenia od chilli za bardzo nie czuję, ale przewija się jakiś paprykowy akcent smakowy. Lekkie estry owocowe, suszona śliwka, czereśnia. Goryczka średnio niska, chmielowa, lekko palona. Alkohol niewyczuwalny. Balans lekko słodki.
Odczucie w ustach: Treściwość średnio wysoka. Wysycenie średnie. Lekko gładkie.
Ogółem: Bardzo dobre.
Data degustacji: 2019
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Dziki Wschód, SAA
24 mar 2024
- Erl-Brau, Helles Bockerl
24 mar 2024
- Trzech Kumpli, Wędzony Porter Bałtycki
24 mar 2024
- Gościszewo, Rzemiecha
24 mar 2024
- Schneeeule, Hot Irmi
24 mar 2024
- Lemke, Berliner Eiche
23 mar 2024
- Dortmunder Actien-Brauerei, DAB Original
7 mar 2024
- Erl-Brau, Erlkonig Festbier
7 mar 2024
- Leikeim, Steinbier
6 mar 2024
- Erl-Brau, Erlkonig Dunkle Weisse
6 mar 2024
- Dziki Wschód, SAA
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl - Startery drożdżowe – kompendium
- Marek - Startery drożdżowe – kompendium
- Jakub K - Toer de Geuze – przewodnik i relacja
- BeerFreak.pl - Toer de Geuze – przewodnik i relacja
- Łukasz Wróblewski - Toer de Geuze – przewodnik i relacja