Pracownia Piwa, Mr. Hard
Kolor: Bursztynowy, opalizujący.
Piana: Beżowa, średnio gęsta, średnio obfita, dosyć trwała.
Zapach: Słód, morele i inne owoce, rodzynki, biszkopty, trochę chmielu. Złożony i intensywny.
Smak: Treściwe. Słodowość, biszkopty, morele, rodzynki, lekki ziołowo-kwiatowy chmiel. Alkohol doskonale zamaskowany. Goryczka średnio niska, finisz dosyć słodki. Całość psuje tylko minimalny mokry karton.
Wysycenie: Niskie do średnio niskiego.
Ogółem: Świetny Barleywine, którego jedyną wadą jest lekkie utlenienie (a przynajmniej partii, która zawitała w Poznaniu).
Uwagi: Pite w wersji lanej.
Data degustacji: 2015
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Nepomucen, Carpio 2020
17 Lis 2020
- Cześć Brat, Chodź Na Solo Runda 1
17 Lis 2020
- Browar Jana, Sour Cherry Wild Bavarian Ale
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Triple Vision
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Leżak Kociewski
17 Lis 2020
- Pinta, Kwas Rho
17 Lis 2020
- Yerevan Brewery, Kilikia Dark
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Chmielokrata Mosaic Incognito
17 Lis 2020
- Funky Fluid, All Eyez On Me
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Obywatel Kociewski
17 Lis 2020
- Nepomucen, Carpio 2020
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- BeerFreak.pl o Startery drożdżowe – kompendium
- Jurek o Startery drożdżowe – kompendium