Perun, Serce Dębu
Kolor: Herbaciany, nieprzejrzysty.
Piana: Koloru złamanej bieli, średnio obfita, średnio gęsta, dosyć trwała. Opada do dziurawego kożucha.
Zapach: Cytrusowość amerykańskich chmieli bardzo dobrze zrównoważona z aromatami karmelu, biszkoptów, kawy zbożowej.
Smak: Średnio treściwe. Słodowość, karmel, orzechy, nutki tostowe/przypiekane i cytrosowo-żywiczne akcenty amerykańskich chmieli. Goryczka średnia.
Wysycenie: Średnio niskie.
Ogółem: Bardzo dobre.
Data degustacji: 2014
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Nepomucen, Carpio 2020
17 Lis 2020
- Cześć Brat, Chodź Na Solo Runda 1
17 Lis 2020
- Browar Jana, Sour Cherry Wild Bavarian Ale
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Triple Vision
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Leżak Kociewski
17 Lis 2020
- Pinta, Kwas Rho
17 Lis 2020
- Yerevan Brewery, Kilikia Dark
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Chmielokrata Mosaic Incognito
17 Lis 2020
- Funky Fluid, All Eyez On Me
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Obywatel Kociewski
17 Lis 2020
- Nepomucen, Carpio 2020
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- BeerFreak.pl o Startery drożdżowe – kompendium
- Jurek o Startery drożdżowe – kompendium