Lost Abbey, Track #10 (Bat out of Hell)
Notka skrócona z panelu degustacyjnego.
Styl: Imperial Stout Bourbon BA z kawą i kakaowcem
Aromat: Kawa, bourbon, kakaowiec, wanilia. Złożony i przyjemny.
Smak: Kawa, czekolada, bourbon, kakao. Goryczka średnia, palona, dobrze równoważy początkową słodycz. Niski alkohol.
Odczucie w ustach: Treściwe, nisko wysycone, lekkie alkoholowe rozgrzewanie.
Ogółem: Świetne piwo.
Data degustacji: 2017
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Nepomucen, Carpio 2020
17 Lis 2020
- Cześć Brat, Chodź Na Solo Runda 1
17 Lis 2020
- Browar Jana, Sour Cherry Wild Bavarian Ale
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Triple Vision
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Leżak Kociewski
17 Lis 2020
- Pinta, Kwas Rho
17 Lis 2020
- Yerevan Brewery, Kilikia Dark
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Chmielokrata Mosaic Incognito
17 Lis 2020
- Funky Fluid, All Eyez On Me
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Obywatel Kociewski
17 Lis 2020
- Nepomucen, Carpio 2020
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- BeerFreak.pl o Startery drożdżowe – kompendium
- Jurek o Startery drożdżowe – kompendium