Cloudwater, Rhubarb & Ginger Sour
Kolor: Złoty, mglisty.
Piana: Biała, mało obfita, mało gęsta, dosyć trwała.
Aromat: Wysoki przyjemny i naturalny imbir, rabarbar bardzo niski, średni kwas mleokwy.
Smak: Wysoki imbir, bardzo świezy, naturalny, orzeźwiający. Rabarbar na granicy placebo. Średni kwas mlekowy, czysty, przyjemny. Goryczki brak. Babals wytrawny, kwaśny.
Odczucie w ustach: Treściwość średnio niska, wysycenie wysokie. Dosyć cierpkie.
Ogółem: Rewelacja. Co prawda nie ma tutaj zbyt wiele rabarbaru, ale imbir zagrał świetnie.
Data degustacji: 2019
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Nepomucen, Carpio 2020
17 Lis 2020
- Cześć Brat, Chodź Na Solo Runda 1
17 Lis 2020
- Browar Jana, Sour Cherry Wild Bavarian Ale
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Triple Vision
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Leżak Kociewski
17 Lis 2020
- Pinta, Kwas Rho
17 Lis 2020
- Yerevan Brewery, Kilikia Dark
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Chmielokrata Mosaic Incognito
17 Lis 2020
- Funky Fluid, All Eyez On Me
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Obywatel Kociewski
17 Lis 2020
- Nepomucen, Carpio 2020
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- BeerFreak.pl o Startery drożdżowe – kompendium
- Jurek o Startery drożdżowe – kompendium