Anspach & Hobday, The Sour Dry Hop
Styl: Hoppy Sour Ale
Kolor: Słomkowe, klarowne.
Aromat: Średnio wysoki cytrusowy chmiel. Średni kwas mlekowy.
Smak: Średnio wysoki świeży, cytrusowy chmiel. Średnia kwasność mlekowa dobrej jakości. Bardzo lekki zbożowy słód. Goryczki brak. Balans kwaśny.
Odczucie w ustach: Treściwość średnio niska. Wysycenie średnio wysokie.
Ogółem: Bardzo dobre.
Data degustacji: 2019
Śledź mnie!
Instagram
Najnowsze degustacje
- Nepomucen, Carpio 2020
17 Lis 2020
- Cześć Brat, Chodź Na Solo Runda 1
17 Lis 2020
- Browar Jana, Sour Cherry Wild Bavarian Ale
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Triple Vision
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Leżak Kociewski
17 Lis 2020
- Pinta, Kwas Rho
17 Lis 2020
- Yerevan Brewery, Kilikia Dark
17 Lis 2020
- Piwne Podziemie, Chmielokrata Mosaic Incognito
17 Lis 2020
- Funky Fluid, All Eyez On Me
17 Lis 2020
- Czarna Owca, Obywatel Kociewski
17 Lis 2020
- Nepomucen, Carpio 2020
Najnowsze komentarze
- BeerFreak.pl o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- eresjot o Warzenie piw dzikich. Część 2: Fermentacja.
- BeerFreak.pl o Startery drożdżowe – kompendium
- Jurek o Startery drożdżowe – kompendium